Η αναζήτηση για «Αφετηρίες» ξεκινάει!


Dot Imaging enabling TEDx Athens

TEDx Athens “Origins” Conference 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για άλλη μια χρονιά έχουμε τη τιμή να στηρίζουμε και να διακοσμούμε με τις εκτυπώσεις μας, το TEDx Athens! Ένα συνέδριο παγκόσμιας κλάσης για τη Καινοτομία, Δημιουργικότητα και τις Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το 7ο TEDx Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 6 Φεβρουαρίου 2016 στο θέατρο Παλλάς, για μία αναζήτηση «Αφετηριών» | “Origins που λειτούργησαν ως αφορμές για ώθηση, εξέλιξη και πρόοδο.

H DOT IMAGING, εφαρμόζοντας γραφικά όπως αυτοκόλλητα σε τζάμια, μικρού και μεγάλου μεγέθους κρεμαστά banners, κατασκευές από PVC, στολίζει τους χώρους του συνεδρίου ταξιδεύοντάς μας στο παρελθόν, παρόν και μέλλον, στις «Αφετηρίες/Origins» και στις αξίες που στάθηκαν αρωγοί για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους σε τομείς όπως η Επιστήμη, η Ιατρική, η Τεχνολογία, η Δημοσιογραφία και οι Τέχνες.

Τις ιδέες και προσωπικές ιστορίες τους, θα μοιραστούν μαζί μας σπουδαίοι Έλληνες & ξένοι ομιλητές, οι οποίοι ενάντια στις δυσκολίες των καιρών, επαναπροσδιορίζουν τα όρια του κόσμου και μας δίνουν το έναυσμα για μια νέα αρχή γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον.

Είναι τελικά οι «Αφετηρίες/Origins» συνυφασμένες με την ανθρώπινη εξέλιξη;

Ελάτε να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί!

 

Για να αγοράσετε το εισιτήριο σας, ακολουθήστε αυτό το link https://www.eventora.com/en/Events/tedxathens-conference-2016

Για να μάθετε περισσότερα για το event & τους ομιλητές, μπείτε εδώ http://2016.tedxathens.com/

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

Decorating TEDx Athens 2016 with our digital printing graphics Digital printing for TEDx Athens Digital printing for TEDx Athens

 

 

 

 

 

 

Decorating TEDx Athens 2016 with our digital printing graphics Digital printing for TEDx Athens