Ποιοί Είμαστε


Είμαστε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων με γνώση και εμπειρία επάνω στη τέχνη της γραφιστικής, της οπτικής επικοινωνίας και της ψηφιακής εκτύπωσης. Είμαστε αφοσιωμένοι στη φιλοσοφία μας, η τέχνη μας δεν πέθανε αλλά αναστήθηκε με τις νέες δυνατότητες που σήμερα η προηγμένη τεχνολογία μας δίνει. Χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας, τη γνώση μας και τις τεχνικές μας για να εφαρμόσουμε το μήνυμα σας ή την εικόνα σας σε μέρη που μέχρι σήμερα φάνταζαν αδύνατα, με τρόπους που παλαιότερα δεν ήταν δυνατοί. Μας εμπνέει η ομορφιά γύρω μας, τα χρώματα, η ζωή. Θέλουμε να είμαστε το εργαλείο που θα χρωματίζει και θα μεταμορφώνει τους χώρους σας, τα άψυχα αντικείμενα γύρω σας, που θα δίνει ζωή στο μήνυμά σας.

Η DOTIMAGING, από το 1995, πρωτοπορεί στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό και κατάρτιση του έμψυχου δυναμικού της, ώστε να δώσει λύσεις στους επαγγελματίες, στην διαφημιστική αγορά και στον χώρο των γραφικών τεχνών.

Παρέχουμε το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με την παραγωγή και εφαρμογή υπηρεσιών μικρής και μεγάλης διάστασης.