Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μικρής Διάστασης


Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μικρής Διάστασης
«
Ψηφιακές Εκτυπώσεις» εννοούμε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με την κλασική διαδικασία παραγωγής του τυπογραφείου αλλά πολύ πιο γρήγορα και οικονομικά αφού όλες οι εργασίες γίνονται αυτοματοποιημένα σε ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας. Πιο αναλυτικά, διαχωρίζοντας τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, η παραγωγή αποτελείται από τις εξής ενότητες:

1. Office Support
Έγχρωμα & ασπρόμαυρα αντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, κάρτες, επιστολόχαρτα, φάκελοι, folders είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e-mail.

2. Marketing support
Διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, κατάλογοι προϊόντων, folders, φάκελοι, προσκλήσεις, , αυτοκόλλητα με κοπτικά, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων ( direct mail , εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές, λογαριασμοί), διάφορες κάρτες, καρτολίνες, flyer και οποιοδήποτε άλλο επικοινωνιακό υλικό μπορεί να δημιουργήσει η φαντασία σας.

3. Publishing support
Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, ειδικές εκδόσεις, πτυχιακές εργασίες, Annual reports, φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία, ημερολόγια κτλ.

4. Φινίρισμα και βιβλιοδεσία
Μετά από την εκτύπωση κάθε εργασίας, τα έντυπα ελέγχονται και περνάνε στο τελικό στάδιο του φινιρίσματος και της βιβλιοδεσίας ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν.