Χαρούμενα Χριστούγεννα & Λαμπερό το Νέο Έτος!


Φίλες και φίλοι,

Άλλος ένας χρόνος φτάνει στο τέλος, έχοντας και αυτός αφήσει τα ιδιαίτερα σημάδια του!

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες, πέρα από τη γιορτινή γενικότερη διάθεση, χαρακτηρίζονται από πολλούς και από μια διάθεση αυτοεπίγνωσης, αυτοκριτικής και αυτοσυγκέντρωσης… Μια διάθεση ενδεχομένως για αναπαραγωγή των πιο σημαντικών στιγμών αυτού του χρόνου και το τί μπορεί αυτές να σήμαιναν για το καθένα προσωπικά, αλλά και για τους γύρω μας, είτε απόλυτα κοντινούς ανθρώπους, είτε το εργασιακό μας περιβάλλον, είτε το κόσμο όλο! Το σίγουρο είναι ότι κάθε τέτοια εποχή, είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε τί μας ταιριάζει και τί όχι. Είναι ευκαιρία να φανούμε αρκετά ειλικρινείς αλλά και γενναιόδωροι με τον εαυτό μας, να τον επικροτήσουμε για ότι έχει καταφέρει και να μας βοηθήσουμε σε ότι φαίνεται να χρειαζόμαστε δουλειά για τη δική μας καλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη. Είναι σίγουρο ότι η θετικότερη εξέλιξη του καθενός μπορεί να επηρεάσει και τους γύρω μας αντίστοιχα, εξίσου θετικά!

Όπως λέει και μια καλή φίλη, είναι “ευκαιρία να αφήσουμε χώρο και χρόνο για Νέα πράγματα στη ζωή μας! Να σκεφτόμαστε πώς ΌΛΑ αλλάζουν φτάνει να είμαστε εμείς έτοιμοι για να αλλάξουμε. Είναι ενδιαφέρον να περιμένεις και να ζεις τις νέες σου επιλογές… γιατί λοιπόν να μένουμε σε ότι μας αγχώνει, μας πιέζει, μας προβληματίζει… Ας δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουμε, να χαρούμε και να εξελιχθούμε σε νέα δεδομένα στη ΖΩΗ μας!”

Εμείς, η ομάδα της DOT IMAGING, σας ευχόμαστε ειδικά αυτές τις μέρες αλλά και κάθε μέρα να μη ξεχνάτε το παιδί μέσα σας! Τη κάθε σας επιθυμία να τη κάνετε πραγματικότητα! Να θυμάστε ότι όπως και τα αστέρια έτσι και ο καθένας είναι το ίδιο λαμπερός και ικανός για όλα! Αυτή είναι η ευχή μας!